Tuesday, 31 May 2011

عضو خبرگان رهبری: مشايی گفته تا دو سال دیگر آیت‌الله خامنه‌ای نیست





آيت الله عبدالنبی نمازی، نماينده ولی فقيه و امام جمعه کاشان گفته است مشایی به برخی از اطرافیانش گفته است که آیت‌الله خامنه‌ای و  احمد جنتی تا دو سال دیگر نخواهند بود که بتوانند از کاندیدا شدن وی برای ریاست جمهوری جلوگیری کنند.

آيت الله عبدالنبی نمازی، نماينده ولی فقيه و امام جمعه کاشان  همچنین گفته است عزيز جعفری، فرمانده سپاه از رهبر جمهوری اسلامی، خواسته است تا اسفنديار رحيم مشايی را بازداشت کند، اما رهبر  خواستار بازداشت نيروهای «عملياتی» جريان «انحرافی» شده است.

به گزارش وب سايت متعلق به دفتر آيت الله نمازی، وی  که در حاشيه درس خارج فقه «انحرافات و جريانات اخير کشور» صحبت می‌کرد گفته است:«رئيس دفتر رئيس جمهور مراکز قدرت نظام را در اختيار خودش گرفته» است.

عبدالنبی نمازی همچنين گفته است: «آقای سرلشگر جعفری فرمانده کل سپاه رفتند خدمت مقام معظم رهبری و گفتند اجازه بدهيد ايشان را بگيريم کل غائله حل می‌شود حالا نهايتاً چند روزی بعضی‌ها اظهار نگرانی خواهند کرد و تمام خواهد شد. آقا ظاهراً هنوز به اين نتيجه نرسيدند ولی فرمودند همه عوامل را دستگير کنيد؛ کسانی که نيروهای عملياتی اين طرح هستند؛ آقا فرمودند با قوت بازجويی کنيد و بررسی کنيد اما حساب رئيس جمهور را جدا کنيد.»

در هفته‌های گذشته انتقادها در مورد عملکرد اسفنديار رحيم‌مشايی بالا گرفته  است و  پيشتر نيز  در خواست‌هايی برای  بازداشت آقای رحيم مشايی و برخی افراد حلقه اول «جريان انحرافی» به اتهامات مالی و سياسی  مطرح شده بود.

طی هفته‌های اخير گزارش‌هايی در خصوص بازداشت افراد نزديک به دفتر رياست جمهوری ايران منتشر شده است.

به گزارش وب سايت الف، نزديک به احمد توکلی نماينده مجلس، کاظم  کياپاشا  از «دوستان ۲۰ ساله رئيس دفتر رئيس جمهوری» که در زمان  رياست اسفنديار رحيم مشايی بر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و سازمان ايرانگردی و جهانگردی مشاور رسمی وی بوده، نيز بازداشت شده است.

عباس اميری‌فر، امام جماعت مسجد نهاد رياست جمهوری، نيز پيش از اين  به اتهام  دست داشتن در توزيع فيلم «ظهور نزديک است» بازداشت شده است.

عبدالنبی نمازی می‌گويد افراد بازداشت شده «اعترافات تکان دهنده» ای درباره «مفاسد» داشته‌اند.

موضوع وزير اطلاعات

رويارويی آيت الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، و محمود احمدی نژاد، رييس جمهوری ايران، بر سر حيدر مصلحی، وزير اطلاعات، باعث شد تا اختلافات اين دو  علنی شود.

به دنبال برکناری وزير اطلاعات توسط محمود احمدی‌نژاد، آيت الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، طی دستوری وی را ابقا کرد.

اين در حالی است که عبدالنی نمازی جزييات بيشتری از نحوه برخورد محمود احمدی‌نژاد با رهبر ارائه می‌کند.

اين عضو خبرگان رهبری می‌گويد: «در قضيه وزير اطلاعات، وزير گزارشاتی داده بود خدمت آقا که اينها چه کسانی هستند و قصدشان چیست و تنها راه را در برکناری وزير ديده بودند و آقا متوجه بود و اين قضيه از شش ماه قبل گزارش شده بود به آقا که به فرياد اطلاعات برسيد که اينها در حال توطئه هستند اگر خاطرتان باشد چهار پنج ماه قبل آقا خودشان رفتند وزارت اطلاعات که به دنبال همين گزارش بود.»

عبدالنبی نمازی اضافه می‌کند: «آقای مصلحی يک جلسه داخل سازمانی تشکيل داده بود و برای کادر اطلاعات مطالبی را گفته بود و يک آقايی به نام عبداللهی که رئيس ستاد اطلاعات بوده در صحبت‌ها پارازيت ايجاد می‌کرده که نه آقا اينجوری نيست و وزير اطلاعات بعد از جلسه حکم عزل ايشان را صادر می‌کند اين هم عنصر نفوذی دفتر رئيس جمهور بوده است.»

این عضو خبرگان تصریح می‌کند: «بعد از اين آقای رئيس جمهور آقای مصلحی را احضار می‌کند که چرا ايشان را بدون هماهنگی من برداشتی؟! آقای مصلحی می‌گويد که من وزيرم و اين شخص کارمند من می‌باشد و رئيس جمهور هم می‌گويد که شما يا استعفا بدهيد يا من عزلتان می‌کنم و آقای مصلحی هم استعفا می‌دهد.»

«مسئله رسانه ای نشود»

به گفته عبدالنبی نمازی رهبر تمايل نداشته است تا مسئله اختلاف بر سر  وزير اطلاعات رسانه‌ای شود.

اين عضو خبرگان رهبری می‌گويد: «خبر (استعفای وزير اطلاعات) که به آقا می‌رسد ايشان آن حکم را صادر می‌کند. البته قبل از حکم به خاطر اين که مسئله رسانه‌ای نشود شخصاً در چند سطر خطاب به رئيس جمهور می‌نويسند که آقای مصلحی بايد در جای خودش ابقا بشود و خود آقا هم اين نوشته را که دست‌نويس بوده در پاکت گذاشته و در پاکت را می‌چسبانند و يکی از اعضای دفتر به دست رئيس جمهور می‌رساند. رئيس جمهور می‌پرسد که نامه چيست؟ اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند و وقتی نامه را باز می‌کنند می‌خوانند و می‌گويند: خب اين مسئله که تمام شده است! گزارش را که به آقا می‌دهند آقا مطلع می‌شوند و حکم را صادر می‌کنند.»

به دنبال ابقای حيدر مصلحی توسط رهبر، محمود احمدی‌نژاد مدتی به صورت «قهر» و «خانه نشينی» از حضور در جلسات دولت خودداری می‌کند. اما وی پس از مدتی به سر کار بازگشت.

اخراج  مصلحی در جلسه هيات دولت

عبدالنبی نمازی می‌گويد حيدر مصلحی در نخستين  جلسه هيات دولت با مشورت «دفتر رهبری» از  حضور در اين جلسه خودداری کرده و به قم رفته بود.

اين عضو خبرگان در خصوص رويارويی حيدر مصلحی و محمود احمدی‌نژاد در جلسه دومین جلسه هيات دولت می‌گويد: «رئيس جمهور که وارد جلسه می‌شود به احترام آقای حائری که درس اخلاق گفتند چند دقيقه‌ای می‌نشيند و بعد با اجازه آقای حائری جلسه را ترک می‌کند و از طريق يکی از اعضای دفتر آقای مصلحی را صدا می‌کنند و می‌پرسد که شما چرا شرکت کرديد؟ آقای مصلحی می‌گويد دستور آقاست. رئيس جمهور می‌گويد شما به مسائل بين من و آقا کاری نداشته باشيد و خودتان را درگير اين مقوله نکنيد.»

عبدالنبی نمازی اضافه می‌افزاید: «آقای مصلحی از جلسه هيئت دولت خارج می‌شود و در نهايت خبر به آقا می‌رسد و آقا محکم می‌گويند که آقای مصلحی حتماً بايد در جای خوشان باشند و به همين دليل مشايی گفته بود که ما احتمال نمی‌داديم که آقا اين قدر محکم بمانند و آقا هم که گفته بودند من تا آخر پای اين مسئله می‌ايستم منتها با حفظ آرامش کشور در حالی که اوضاع منطقه مانند مصر و ليبی و بحرين و عربستان به اين صورت است بايد طوری رفتار کرد که هم اين فتنه مهار و کنترل بشود توسط وزارت اطلاعات و دستگاه قضايی و هم آرامش کشور پابرجا باشد.»

«احمدی‌نژاد حفظ شود»

عبدالنبی نمازی می‌گويد رهبر از حاميان خود خواسته است تا از حمله به محمود احمدی‌نژاد خودداری کرده و حملات خود را به اطرافيان وی که به عنوان «جريان انحرافی» معرفی می‌شوند، متمرکز کنند.

امام جمعه کاشان  در اين زمينه می‌گويد: «در يک ملاقاتی که سران سه قوه حضور داشته اند آقا می‌فرمايند که رئيس جمهور بايد حفظ بشود به دليل زحمات و خدمات مختلفی که انجام دادند مانند مسکن و هسته‌ای و ... فلذا به شخص ايشان در خطبه‌ها و سخنرانی‌ها چيزی گفته نشود ولی جريان انحرافی بايد برای مردم روشن بشود که اينان درصدد در دست گيری قوه مقننه و نتيجتاً قوه مجريه است چون کابينه را مجلس رأی می‌دهد.»

«آیت‌الله خامنه‌ای تا دوسال دیگر نیست»

امام جمعه کاشان در بخش دیگری از اظهارات خود تصریح می‌کند که مشایی گفته است  آیت‌الله خامنه‌ای و احمد جنتی تا دوسال دیگر نیستند که بخواهند جلوی نامزدی وی در انتخابات ریات جمهوری را بگیرند.

 عبدالنبی نمازی تصریح می‌کند: «به آقای مشایی گفتند شما که می‌خواهی رئیس جمهور شوی صلاحیت شما را شورای نگهبان باید تأیید کند و آیت الله جنتی بسیار قاطع است و شما را رد صلاحیت می‌کند که مشایی گفته تا دو سال دیگر آیت الله جنتی نیست و مقام معظم رهبری هم نیست که باعث رد صلاحیت بشوند. حالا نمی‌دانیم در ارتباط با جن این چیزها را فهمیده‌اند یا چیز دیگریست.‌»

Monday, 23 May 2011

از ترس حضور مردم اجازه تشیع پیکر حجازی را ندادند


سخنان فرزند حجازی؛ مراسم تشییع جنازه و خاکسپاری

نا صر حجازی به ملکوت اعلی پیوست

از ترس حضور مردم اجازه تشیع پیکر حجازی را ندادند

سایت استقلالی: به گزارش خبرگزاري فارس، آتيلا حجازي فرزند مرحوم حجازي در ميان جمعيت حاضر در روبه‌روي منزل پدري خود حاضر شد و در حالي اشك مي ريخت گفت: اصلا باورم نمي شود و نمي دانم چه بگويم.
وي ادامه داد: به دليل اينكه قرار است مردم از شهرستان بيايند مراسم خاكسپاري چهارشنبه برگزار مي شود. ما مي خواستيم 7 صبح از بيمارستان او را در ورزشگاه شهيد شيرودي تشييع كنيم اما شوراي تامين تهران اين اجازه را نداد و گفتند مشكل ايجاد مي شود.
وي افزود: تصميم گرفتيم جنازه پدرم از بيمارستان به منزل منتقل شود و سپس پيكر او در آرامگاهي نزديك منزل مان كه دو دقيقه بيشتر راه نيست دفن كنيم. مي خواهيم نزديك او باشيم تا بتوانيم هميشه در كنارش باشيم.
پسر حجازي گفت: نمي دانم چگونه از شما تشكر كنم. نه اينكه بخواهم جلوي شما بگويم اما خودش هميشه عاشق مردم بود و همه چيز را براي شما مي خواست. خودتان بيشتر در جريان هستيد. دست همه شما درد نكند. ما دوست داريم در كنار شما باشيم. او گفته بود دوست دارد همه هوادارانش در مراسم خاكسپاري اش باشند.
پسر حجازي تاكيد كرد: من از شما مي خواهم كسي نرود و اينجا باشيد

Tuesday, 17 May 2011

هشـــــــــــــــــدار


هشـــــــــــــــــدار
 نگید نگفتیم و خبر نداشتید

 
 
 
 
 
چگونه تلفن های همراه شنود می شود؟
 
هر تلفن همراهی قاعدتاً دارای یک میکروفون بسیار حساس است که همواره قابلیت فعال شدن را دارا می باشد.فعال کردن این میکروفون نیازی به برقراری تماس با گوشی مزبور و فعال شدن سیم کارت گوشی و یا حتی روشن بودن تلفن همراه ندارد.

عصرایران ، مهندس حمید ثانی - امروزه هر جا سخن از استراق سمع و شنود مکالمات تلفن های همراه به میان می آید تصویری که در اذهان عامه نقش می بندد این است که در هنگام  برقراری تماس ، مکالمات رد و بدل شده توسط دستگاهی واسط ضبط می شود و مورد شنود قرار می گیرد.این نوع استراق سمع اگر چه می تواند مورد استفاده قرار گیرد اما با پیدایش تلفن های همراه و گسترش ارتباطات سیار ، شیوه های جدید و کاراتری جهت شنود مکالمات و استراق سمع های محیطی به کار گرفته می شود.
       
امروزه یکی از تجارت های پرسود برای شرکت های سازنده تلفن های همراه ، فروش دستگاه های فعال کننده میکروفون های تلفن های همراه و امکانات شنود این میکروفون های فعال شده می باشد.

این دستگاه ها قابلیت هایی به خریداران آنها می دهد که با استفاده از آن می توانند به راحتی ، تلفن همراه شخص مورد نظر خود را به میکروفون مخفی خود تبدیل نموده و کلیه مکالمات وی در محل کار ، منزل و یا حتی در جمع دوستان را  به راحتی شنود نمایند.

البته این دستگاه های شنود تنها توسط شرکت های سازنده تلفن های همراه ، تولید نمی شود و سایر شرکت های تولید کننده نرم افزار های موبایل نیز می توانند در صورت داشتن کد های نفوذ به دستگاه های تلفن های همراه شرکتی خاص(مانند نوکیا) نرم افزار مناسب شنود این نوع تلفن های همراه را تولید نمایند.
البته فعال کردن این نوع سیستم ، عموماً نیاز به نصب نرم افزار مربوطه بر روی تلفن همراه افراد قربانی دارد که این عمل ممکن است از طریق ارسال پیامک ، بلوتوث و ... انجام گیرد.
در صورتی که فرد مهاجم بخواهد از شیوه ارسال پیامک برای نصب این نرم افزار مخفی استفاده نماید ،  پیامکی عمومی مانند تبریک سال نو به طیف وسیعی از مشترکان یک شهر ارسال می کند و مشترکان تلفن های همراه نیز پس از خواندن این پیامک ، فرد مهاجم را در جایگذاری این جاسوس کوچک یاری می رسانند.

با استفاده از این تکنولوژی ، هر تلفن همراه یک جاسوس بالقوه می تواند باشد که حتی در صورت خاموش بودن دستگاه تلفن همراه نیز می تواند بسته به حساسیت میکروفون خود ، امواج صوتی را از شعاعی از محیط خود ، جذب و ارسال نماید.

لازم به ذکر است  که این سیستم جاسوسی ، تنها محدود به شنود مکالمات محیطی نمی شود بلکه این دستگاه ها قادربه دسترسی به  تمامی بخش های تلفن همراه از قبیل یادداشت های شخصی ، پیام های کوتاه ، لیست تماس ها و ... می باشند.
توصیه هایی برای مقابله با این جاسوس :
   1. در صورتی که این سیستم جاسوسی توسط یکی از شرکت های سازنده تلفن همراه (مانند نوکیا) به فرد مهاجم فروخته شود ، عملاً هیچ کاری نمی توان انجام داد جز اینکه به هنگام حضور در جلسات کاری و خصوصی که اطلاعات با ارزشی (مانند اطلاعات مالی) ردوبدل می شود باتری موبایل خود را خارج کرده و فضای کاری را عاری از دستگاه تلفن همراه شرکت مورد نظر نمایید.

 
  2. حتی الامکان شماره هایی که پیامک های گروهی ارسال می نماید را Ban نمایید.
   3. پیامک هایی که از افراد ناشناس می رسد و دارای حجمی بیش از یک اس ام اس است را باز نکنید.


  
4. Bluetooth دستگاه موبایل خود را در مواقع غیر ضروری ، در حالت Off قرار دهید.
   5. اطلاعات شخصی و حساس مانند رمز عبور سامانه بانکی ، شماره حساب و ... را در دستگاه تلفن همراه خود ذخیره ننمایید.


  
6. در بازه های زمانی کوتاه ، دستگاه تلفن همراه خود را Format نمایید.
   7. به یاد داشته باشیم که دستگاه های تلفن های همراه نسل قدیم به دلیل قدرت پردازش و فضای حافظه اندک از امنیت به مراتب بالاتری نسبت به تلفن های نسل جدید برخوردار هستند.
   8. توصیه ویژه : "شرکت نوکیا سابقه ای نه چندان درخشان در زمینه حفظ حقوق مشتریان دارد !"

* ( خواهشمند است اطلاع رسانی فرمائید )

Monday, 2 May 2011

کوچه شهید بن لادن



کوچه شهید بن لادن

بن بست لادن به کوچه شهید بن لادن تغییر نام یافت / روابط عمومی شهرداری تهران